Stomatologie generala

Medicii noștri stomatologi generaliști  vă oferă servicii stomatologice de cel mai înalt nivel.

Stomatologie generală

Stomatologia generală implică diagnosticarea, tratamentul și gestionarea nevoilor dumneavoastră de îngrijire a sănătății orale care afectează în mod direct sănătatea dumneavoastră generală. În calitate de medici dentiști generaliști și de familie, medicii noștri vor efectua îngrijiri dentare preventive și restaurative pentru dumneavoastră și întreaga familie, inclusiv pentru cei mici!

Un aspect important al stomatologiei generale oferite la Al tău zâmbet este educația pacientului care vă ajută să înțelegeți mai bine îngrijirea dentară pe care o primiți și, de asemenea, cum să vă mențineți sănătatea orală pentru un stil de viață mai sănătos.

Examinare dentară completă

La prima vizită, medicii noștri vor efectua un examen dentar complet, în timpul căruia se vor folosi de tehnologie modernă pentru a descoperi dacă sunt probleme ce trebuie abordate. Apoi vă  vor examina cu atenție mușcătura, maxilarul și gingiile pentru a vedea dacă există anumite semne ale problemelor articulare sau carii.

examinare dentara, examinare dentara completa, consultare stomatolog, consult stomatologic timisoara

Curățarea dinților (igienă dentară)

Îngrijirea corespunzătoare a dinților este singura modalitate de a-i menține sănătoși și puternici. O programare la un stomatolog pentru curățarea dinților face parte din fiecare vizită semestrială. Serviciul de igienă dentară include detartrajul, curățarea, dar si demonstrații sau informații de care ați putea avea nevoie despre îngrijirea dinților acasă.

Depistarea
cancerului oral

Cancerul oral este o boală care rezultă din creșterea anormală a celulelor din gură, buze, limbă sau gât. Persoanele cu vârsta de peste 45 de ani sunt cele mai expuse riscului. Vestea bună este că acesta poate fi tratat cu succes dacă este depistat la timp.

depistarea cancerului oral, stomatologie
urgente dentare stomatologie, urgente stomatologice timisoara, urgente stomatologice

Urgențe dentare

Unele urgențe dentare pot fi evitate prin vizite regulate la cabinetul stomatologic. De asemenea, ar trebui să fiți atenți atunci când mâncați alimente care vă pot deteriora dinții, cum ar fi floricele de porumb, caramele și bomboane tari. Din nefericire unele urgențe apar fără avertisment.

Ce ar trebui să faceți dacă vă rupeți un dinte în urma unei căzături sau dacă vi se sparge un dinte în timp ce faceți sport?

Umplerea cavității

Dacă nu tratați cariile din timp, acestea se vor răspândi. În cele din urmă, acestea vor intra în canalul nervos, ceea ce va duce la necesitatea unei obturații. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de obturații noi pentru a le înlocui pe cele vechi, pentru a înlocui un dinte ciobit sau pentru a umple buzunarele naturale din dinți care sunt greu de curățat.

coroane dentare stomatolog

Coroane dentare

O coroană dentară este un capac în formă de dinte care se lipește permanent pe un dinte pentru a-i reda acestuia rezistența, forma, dimensiunea și aspectul general. Aceasta acoperă porțiunea vizibilă a dintelui deasupra și chiar la nivelul liniei gingivale. Coroanele țin împreună dinții slabi, sparți sau crăpați pentru a evita o nouă fractură. Ele sunt, de asemenea, folosite pentru a susține obturații mari, pentru a atașa o punte, pentru a acoperi dinții decolorați sau deformați și sunt plasate peste implanturile dentare.

 

Punți dentare

O punte dentară înlocuiește unul sau mai mulți dinți lipsă. Medicii noștri creează atent un dinte artificial (coroană) cu aspect natural, pe care îl lipesc apoi de dinții din jurul său, creând o „punte” peste golul de dinți.

stomatolog proteze dentare timisoara

Proteze dentare

Dacă vă lipsesc anumiți dinți sau dacă ați trăit cu proteze care nu se potrivesc bine, un set nou de proteze dentare montate de experți poate face o mare diferență în viața dumneavoastră. Începem prin a realiza o matriță a arcadelor superioare și inferioare pentru a determina mușcătura dvs. naturală și o trimitem la laborator. La următoarea vizită, medicii noștri vă vor ajuta să alegeți culorile gingiilor și ale dinților care se potrivesc gurii dumneavoastră.

Protecție bucală

Fie că scrâșniți din dinți în timp ce dormiți, fie că faceți sport, dinții dumneavoastră riscă să se deterioreze. Purtarea unui apărător bucal, fie noaptea, fie în timp ce vă antrenați sau jucați un joc, vă ajută să îi protejați de traumatisme și vă reduce riscul de a avea alte probleme. La Al tau zambet, medicii noștri oferă protectie bucala de noapte și protectie bucala pentru sport atât pentru copii, cât și pentru adulți.

tratament de canal, medic stomatolog timisoara, stomatolog Timisoara, carie stomatolog timisoara

Tratament de canal

Atunci când țesutul nervos din interiorul unui dinte degenerează din cauza unei carii profunde sau a unui traumatism, un tratament endodontic ( Tratament de canal) poate elimina infecția, vă poate salva dintele și poate asigura că țesutul din jurul rădăcinii rămâne sănătos.

Fără tratament, infecția din pulpa dentară poate duce la un abces, care poate afecta maxilarul de dedesubt. Dacă un dinte vă provoacă durere, a devenit foarte sensibil la căldură și frig, pare decolorat sau gingiile din jurul acestuia se simt sensibile și umflate, atunci este posibil să aveți nevoie de un tratament de canal.

Sedare stomatologică

Anxietatea dentară este la fel de veche ca și practica stomatologiei însăși. Nu cunoaște limite de vârstă și poate proveni dintr-o serie de alte temeri, cum ar fi o experiență dentară neplăcută, dinți sensibili sau chiar teama de ace.

Evitați dentistul din cauza fricii și a anxietății? Sedarea stomatologică oferită la cabinetul nostru vă menține relaxat și conștient în timpul unei consultații. Fără durere, fără stres, pentru o sănătate orală mai bună.

Recesiunea gingiilor

Ați început să observați retragerea gingiilor, dar vă este teamă să mergeți la medicul stomatolog în acest sens? Poate că poveștile de groază pe care le-ați auzit despre grefa de gingii vă împiedică să opriți progresia bolii gingivale. Acum este momentul să vă reconsiderați decizia și să obțineți o întinerire a gingiilor care funcționează!

Programează-te acum la un consult!

Consultați programările disponibile și bucurați-vă de un tratament stomatologic performant.

Selecteaza molarul/molarii care au probleme?

Selecteaza molarul/molarii care au probleme?

1 2 3 4 5 6 7 8 8 8 8 7 7 7 6 6 6 5 5 5 4 4 4 3 3 3 2 2 2 1 1 1
x

Solicita o programare

Wählen Sie den/die Molar(en) aus, der/die Probleme hat/haben?

Wählen Sie den/die Molar(en) aus, der/die Probleme hat/haben?

1 2 3 4 5 6 7 8 8 8 8 7 7 7 6 6 6 5 5 5 4 4 4 3 3 3 2 2 2 1 1 1
x

Anfrage oder Zeitplan

Wählen Sie den/die Molar(en) aus, der/die Probleme hat/haben?

Wählen Sie den/die Molar(en) aus, der/die Probleme hat/haben?

1 2 3 4 5 6 7 8 8 8 8 7 7 7 6 6 6 5 5 5 4 4 4 3 3 3 2 2 2 1 1 1
x

Termin anfragen

Selecteaza molarul/molarii care au probleme?

Selecteaza molarul/molarii care au probleme?

1 2 3 4 5 6 7 8 8 8 8 7 7 7 6 6 6 5 5 5 4 4 4 3 3 3 2 2 2 1 1 1
x

Solicita o programare

implanturi dentare, cabinet implanturi dentare, clinica implanturi dentare Timisoara

Zahnarztpraxis

Fühlen Sie sich wohl und sicherWenn ein zahnärztlicher Eingriff notwendig ist, fühlen Sie sich besser, wenn Sie von einem Zahnarzt und einem Team behandelt werden, das Sie bereits kennen und dem Sie vertrauen. In unserer Zahnarztpraxis legen wir nicht nur Wert auf hervorragende Leistungen und erstklassige Ergebnisse. Wir wissen, dass chirurgische Eingriffe Ängste auslösen können. Dank Inhalationssedierung, verbesserten Sicherheitsverfahren und unserem freundlichen Team werden Sie sich vor, während und nach Ihrer Zahnextraktion oder Implantation rundum wohlfühlen.Leistungen:Weisheitszahnentfernung Zahnimplantate.

Kosmetische Zahnmedizin

Ihr kosmetischer Zahnarzt kann Ihnen helfen, das Aussehen eines Zahns und des umgebenden Zahnfleischs zu verbessern oder ein komplettes Lächeln zu erreichen. Egal, ob Sie Ihre Zähne aufhellen oder begradigen oder einen fehlenden Zahn ersetzen möchten, unsere Ärzte machen es möglich.Leistungen:Zahnaufhellung Dental Veneers Bonding – Ästhetische Zahnkorrektur Smile Makeover.

Allgemeine Zahnmedizin

Die allgemeine Zahnheilkunde umfasst die Diagnose, Behandlung und das Management Ihrer oralen Gesundheitsbedürfnisse, die sich direkt auf Ihre allgemeine Gesundheit auswirken. Als Zahnärzte für Allgemein- und Familienmedizin führen unsere Ärzte präventive und restaurative Zahnbehandlungen für Sie und Ihre gesamte Familie durch, auch für Ihre Kleinen! Umfassende zahnärztliche Untersuchung Zahnreinigung (Zahnhygiene) Zahnärztliche Notfälle Hohlraumfüllungen, Füllungen, Füllungen Zahnkronen Zahnbrücken Zahnprothesen Mundschutz Wurzelbehandlung (Endodontie) Zahnfleischrückgang Sedierungszahnmedizin.

implanturi dentare, cabinet implanturi dentare, clinica implanturi dentare Timisoara

Chirurgie dentară

Simțiți-vă confortabil și încrezătorAtunci când este necesară o intervenție chirurgicală dentară, vă veți simți mai bine dacă sunteți tratat de un medic stomatolog și de o echipă pe care îi cunoașteți deja și în care aveți încredere. La cabinetul nostru stomatologic, atenția la excelență și rezultatele de clasă mondială nu sunt singurele noastre priorități. Știm că procedurile chirurgicale pot provoca anxietate. Datorită sedării prin inhalare, procedurilor de siguranță îmbunătățite și a echipei noastre prietenoase, vă veți simți complet confortabil înainte, în timpul și după procedura de extractie sau implant dentar.Servicii: Extracția măselelor de minte Implanturi dentare.

Cosmetica dentară

Medicul stomatolog estetician vă poate ajuta să reparați aspectul unui dinte și al gingiei înconjurătoare sau să realizați o schimbare completă a zâmbetului. Fie că doriți să vă albiți sau să vă îndreptați dinții sau să înlocuiți un dinte lipsă, medicii nostri realizeaza acest lucru.Servicii: Albirea dinților Fațete dentare Bonding – Corecția estetică a dinților Smile Makeover.

albire de dinti timisoara, albire dinti timisoara, albire dinti, stomatolog albire dinti profesionala

Stomatologie generală

Stomatologia generală implică diagnosticarea, tratamentul și gestionarea nevoilor dumneavoastră de îngrijire a sănătății orale care afectează în mod direct sănătatea dumneavoastră generală. În calitate de medici dentiști generaliști și de familie, medicii noștri vor efectua îngrijiri dentare preventive și restaurative pentru dumneavoastră și întreaga familie, inclusiv pentru cei mici! Examinare dentară completă Curățarea dinților (igienă dentară) Urgențe dentare Umplerea cavității, obturatii, plombe Coroane dentare Punți dentare Proteze dentare Protecție bucală Tratament de canal (Endodonție) Recesiunea gingivală Sedare stomatologică.

Nu pierde nici o noutate!

Un zâmbet sănătos este cel mai bun prieten al tău. Nu pierde nicio știre importantă! Înregistrează-te acum și fii mereu la curent cu toate noutățile noastre!

x

Solicita o programare

Contactează-ne!

Consultați programările disponibile și bucurați-vă de un tratament stomatologic performant.

Dr. Andreea Alexandru

Este un privilegiu și o responsabilitate pentru noi să ajutăm pacienții să obțină sănătate dentară și zâmbete frumoase . Al tău zâmbet este prioritatea noastră!

Despre noi

Este un privilegiu și o responsabilitate pentru noi să ajutăm pacienții să obțină sănătate dentară și zâmbete frumoase . Al tău zâmbet este prioritatea noastră!

Despre noi

Este un privilegiu și o responsabilitate pentru noi să ajutăm pacienții să obțină sănătate dentară și zâmbete frumoase . Al tău zâmbet este prioritatea noastră!

Despre noi

Este un privilegiu și o responsabilitate pentru noi să ajutăm pacienții să obțină sănătate dentară și zâmbete frumoase . Al tău zâmbet este prioritatea noastră!

Despre noi

Este un privilegiu și o responsabilitate pentru noi să ajutăm pacienții să obțină sănătate dentară și zâmbete frumoase . Al tău zâmbet este prioritatea noastră!

Despre noi

Este un privilegiu și o responsabilitate pentru noi să ajutăm pacienții să obțină sănătate dentară și zâmbete frumoase . Al tău zâmbet este prioritatea noastră!