Tratamente stomatologice pentru durerea de dinți

Durerea de dinți poate fi o experiență neplăcută și deranjantă, care poate fi cauzată de o serie de afecțiuni dentare, precum cariile, inflamația gingivală sau abcesele dentare. Este important să cauți ajutorul unui medic stomatolog pentru a identifica cauza durerii și pentru a primi tratamentul adecvat.

Unul dintre cele mai comune tratamente stomatologice pentru durerea de dinți este obturația, cunoscută și sub numele de plombare. Aceasta implică îndepărtarea cariilor și umplerea cavitaților rezultate cu un material dentar special. Procedura este relativ rapidă și durerea poate fi ușor ameliorată prin anestezie locală.

Dacă durerea este cauzată de inflamația gingivală sau de abcesul dentar, medicul stomatolog poate recomanda tratamentul endodontic, cunoscut sub numele de canal radicular. Acesta implică îndepărtarea nervului infectat și a țesutului moale din interiorul dintelui și umplerea canalului cu un material special. Tratamentul endodontic poate fi efectuat sub anestezie locală și poate fi o opțiune salvatoare a dintelui, în cazul în care nu poate fi salvat prin alte metode.

În cazurile mai severe, poate fi necesară extracția dintelui dureros. Acest tratament este recomandat în cazurile în care dantura este grav afectată și nu poate fi salvată prin alte proceduri stomatologice. Chirurgia de extracție poate fi efectuată sub anestezie locală sau generală, în funcție de complexitatea cazului.

Tratamente dentare pentru durerea de dinți

Tratamentul endodontic monoradicular: Acest tratament este utilizat pentru tratarea unui singur canal radicular, care se găsește în interiorul unui dinte frontali sau canin. În timpul acestui tratament, canalul radicular este curățat, umplut și sigilat pentru a preveni infecțiile și durerea dentară.

Tratamentul endodontic mono/pluriradicular: Acest tratament este utilizat pentru tratarea unuia sau mai multor canale radiculare care se găsesc în interiorul premolarilor. În timpul acestui tratament, canalele radiculare sunt curățate, umplute și sigilate pentru a preveni infecțiile și durerea dentară.

Tratamentul endodontic pluriradicular: Acest tratament este utilizat pentru tratarea a trei sau mai multor canale radiculare care se găsesc în interiorul molariilor. În timpul acestui tratament, canalele radiculare sunt curățate, umplute și sigilate pentru a preveni infecțiile și durerea dentară.

Tratamentul alveolitei post-extracționale: Acest tratament este utilizat pentru tratarea inflamației și a infecțiilor care apar după extracția unui dinte. Acest tratament poate include administrarea de antibiotice, utilizarea de comprese calde și schimbarea periodica a pansamentelor de către medicul stomatolog.

Este important să te prezinți la medicul stomatolog pentru o evaluare și o discuție a opțiunilor de tratament, în cazul în care ai o problemă dentară.

Cabinetul  nostru stomatologic Al Tău Zâmbet, oferă servicii de înaltă calitate pentru tratarea durerii de dinți. Echipa medicală este compusă din profesioniști cu experiență, care folosesc cele mai noi tehnologii și metode de tratament pentru a asigura un proces rapid și eficient de vindecare.

Vă invităm să verificați pagina noastră de prețuri, unde veți găsi o listă completă a tratamentelor stomatologice pe care le oferim, împreună cu costurile aferente.
Suntem convinși că veți fi plăcut surprinși de prețurile noastre accesibile și de calitatea serviciilor noastre.
În plus, puteți folosi această oportunitate pentru a vă informa cu privire la diversele opțiuni de tratament și pentru a face o alegere informată în ceea ce privește sănătatea dumneavoastră orală.

Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebări sau programări, suntem întotdeauna bucuroși să vă ajutăm să vă mențineți zâmbetul sănătos și strălucitor!

Vizitați-ne și pe rețelele de socializare Facebook și Instagram, unde săptămânal venim cu noutăți și multe informații prețioase.

Nu pierde nici o noutate!

Un zâmbet sănătos este cel mai bun prieten al tău. Nu pierde nicio știre importantă! Înregistrează-te acum și fii mereu la curent cu toate noutățile noastre!

x

Solicita o programare

Wählen Sie den/die Molar(en) aus, der/die Probleme hat/haben?

Wählen Sie den/die Molar(en) aus, der/die Probleme hat/haben?

1 2 3 4 5 6 7 8 8 8 8 7 7 7 6 6 6 5 5 5 4 4 4 3 3 3 2 2 2 1 1 1
x

Termin anfragen

Selecteaza molarul/molarii care au probleme?

Selecteaza molarul/molarii care au probleme?

1 2 3 4 5 6 7 8 8 8 8 7 7 7 6 6 6 5 5 5 4 4 4 3 3 3 2 2 2 1 1 1
x

Solicita o programare

implanturi dentare, cabinet implanturi dentare, clinica implanturi dentare Timisoara

Zahnarztpraxis

Fühlen Sie sich wohl und sicherWenn ein zahnärztlicher Eingriff notwendig ist, fühlen Sie sich besser, wenn Sie von einem Zahnarzt und einem Team behandelt werden, das Sie bereits kennen und dem Sie vertrauen. In unserer Zahnarztpraxis legen wir nicht nur Wert auf hervorragende Leistungen und erstklassige Ergebnisse. Wir wissen, dass chirurgische Eingriffe Ängste auslösen können. Dank Inhalationssedierung, verbesserten Sicherheitsverfahren und unserem freundlichen Team werden Sie sich vor, während und nach Ihrer Zahnextraktion oder Implantation rundum wohlfühlen.Leistungen:Weisheitszahnentfernung Zahnimplantate.

Kosmetische Zahnmedizin

Ihr kosmetischer Zahnarzt kann Ihnen helfen, das Aussehen eines Zahns und des umgebenden Zahnfleischs zu verbessern oder ein komplettes Lächeln zu erreichen. Egal, ob Sie Ihre Zähne aufhellen oder begradigen oder einen fehlenden Zahn ersetzen möchten, unsere Ärzte machen es möglich.Leistungen:Zahnaufhellung Dental Veneers Bonding – Ästhetische Zahnkorrektur Smile Makeover.

Allgemeine Zahnmedizin

Die allgemeine Zahnheilkunde umfasst die Diagnose, Behandlung und das Management Ihrer oralen Gesundheitsbedürfnisse, die sich direkt auf Ihre allgemeine Gesundheit auswirken. Als Zahnärzte für Allgemein- und Familienmedizin führen unsere Ärzte präventive und restaurative Zahnbehandlungen für Sie und Ihre gesamte Familie durch, auch für Ihre Kleinen! Umfassende zahnärztliche Untersuchung Zahnreinigung (Zahnhygiene) Zahnärztliche Notfälle Hohlraumfüllungen, Füllungen, Füllungen Zahnkronen Zahnbrücken Zahnprothesen Mundschutz Wurzelbehandlung (Endodontie) Zahnfleischrückgang Sedierungszahnmedizin.

implanturi dentare, cabinet implanturi dentare, clinica implanturi dentare Timisoara

Chirurgie dentară

Simțiți-vă confortabil și încrezătorAtunci când este necesară o intervenție chirurgicală dentară, vă veți simți mai bine dacă sunteți tratat de un medic stomatolog și de o echipă pe care îi cunoașteți deja și în care aveți încredere. La cabinetul nostru stomatologic, atenția la excelență și rezultatele de clasă mondială nu sunt singurele noastre priorități. Știm că procedurile chirurgicale pot provoca anxietate. Datorită sedării prin inhalare, procedurilor de siguranță îmbunătățite și a echipei noastre prietenoase, vă veți simți complet confortabil înainte, în timpul și după procedura de extractie sau implant dentar.Servicii: Extracția măselelor de minte Implanturi dentare.

Cosmetica dentară

Medicul stomatolog estetician vă poate ajuta să reparați aspectul unui dinte și al gingiei înconjurătoare sau să realizați o schimbare completă a zâmbetului. Fie că doriți să vă albiți sau să vă îndreptați dinții sau să înlocuiți un dinte lipsă, medicii nostri realizeaza acest lucru.Servicii: Albirea dinților Fațete dentare Bonding – Corecția estetică a dinților Smile Makeover.

cabinet stomatologic, albire de dinti timisoara, albire dinti timisoara, albire dinti, stomatolog albire dinti profesionala

Stomatologie generală

Stomatologia generală implică diagnosticarea, tratamentul și gestionarea nevoilor dumneavoastră de îngrijire a sănătății orale care afectează în mod direct sănătatea dumneavoastră generală. În calitate de medici dentiști generaliști și de familie, medicii noștri vor efectua îngrijiri dentare preventive și restaurative pentru dumneavoastră și întreaga familie, inclusiv pentru cei mici! Examinare dentară completă Curățarea dinților (igienă dentară) Urgențe dentare Umplerea cavității, obturatii, plombe Coroane dentare Punți dentare Proteze dentare Protecție bucală Tratament de canal (Endodonție) Recesiunea gingivală Sedare stomatologică.